Λοιπές Πληροφορίες

Παράκληση

Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να μας βοηθήσετε να βελτιωθούμε στέλνοντάς μας τα σχόλιά σας για οτιδήποτε σχετιζόμενο με το Επίνειο.

Για τον σκοπό αυτό χρησιμεύει και η "Επικοινωνήστε μαζί μας" λειτουργία που φαίνεται παρακάτω,

Σας διαβεβαιώνουμε ότι κάθε σχόλιό σας θα το σεβαστούμε, θα το πάρουμε στα σοβαρά και θα προβούμε σε διορθωτικές ενέργειες για αυτό, εάν κριθεί απαραίτητο.

 

Τοποθεσία

Google Maps άποψη

Αποστάσεις από το Επίνειο:

Αεροδρόμιο:14χλμ

Παροικιά:26χλμ

Λεύκες:16χλμ

Νάουσα:16χλμ

 

Κοντινά Νησιά

 

Υπάρχουν πολλά νησιά γύρω από την Πάρο που προσφέρονται για εξερεύνηση. Η Αντίπαρος (15 km από το Επίνειο ευρίσκεται το απέναντι από την Αντίπαρο λιμάνι και η απόσταση από νησί σε νησί είναι 5 λεπτά) έχει ακτοπλοϊκή τακτική σύνδεση με κόστος κατ’ άτομο 1€ .

Η Νάξος απέχει 30 λεπτά με μικρό τουριστικό σκάφος.

 
 1 με 3,5 ώρες μακριά
 η Δήλος
η Μύκονος
η Σαντορίνη και
η Σύρος 
 

 

Καλώς Ήλθατε στο Επίνειο

Welcome

Ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε αυτήν την ιστοσελίδα. Ελπίζουμε να βρείτε εύκολα αυτό που χρειάζεστε, ότι ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας, και ότι ίσως σας πείσει ότι μπορεί να αξίζει να μας επισκεφτείτε.

Ανοικτά Όλον τον Χρόνο

Seasons

Λίγα καταλύματα μένουν ανοικτά εκτός τουριστικής σεζόν.

Θα μας ευχαριστούσε εάν συγκρίνατε τα Διαμερίσματα στο Επίνειο με όποια άλλη εναλλακτικά βρίσκατε πριν αποφασίσετε που να πάτε.

Κατοικίδια Ευπρόσδεκτα

Pets

Να λάβετε υπόψη ότι αγαπάμε τα κατοικίδια και είναι πάντα ευπρόσδεκτα, εφόσον είναι εκπαιδευμένα για καθαριότητα, να σέβονται τους άλλους και κατά προτίμηση μένουν έξω από τα διαμερίσματα σε σπιτάκια για αυτά που μπορούμε να σας διαθέσουμε.