Λοιπές Πληροφορίες

Παράκληση

Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να μας βοηθήσετε να βελτιωθούμε στέλνοντάς μας τα σχόλιά σας για οτιδήποτε σχετιζόμενο με το Επίνειο.

Για τον σκοπό αυτό χρησιμεύει και η "Επικοινωνήστε μαζί μας" λειτουργία που φαίνεται παρακάτω,

Σας διαβεβαιώνουμε ότι κάθε σχόλιό σας θα το σεβαστούμε, θα το πάρουμε στα σοβαρά και θα προβούμε σε διορθωτικές ενέργειες για αυτό, εάν κριθεί απαραίτητο.

 

Πλοίο / Αεροπλάνο

Πλοίο

Για το δημοφιλές νησί της Πάρου υπάρχει ένα πλήθος από ημερήσιες αναχωρήσεις, ειδικά από τον Πειραιά.

Ανάλογα με το λιμάνι αναχώρησης (Πειραιάς, Ραφήνα, άλλο νησί) και με τον τύπο του πλοίου που επιλέγετε, το κόστος και η διάρκεια ταξιδιού διαφέρουν. Για τον λόγο αυτό θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα. Εάν παρόλα αυτά χρειαστείτε την συμβολή μας για να τα κανονίσετε, παρακαλούμε να μην διστάσετε να μας το ζητήσετε.

Πατήστε για να δείτε τα προγράμματα των πλοίων

 

Αεροπλάνα

Αεροπορικά εισιτήρια iείναι λίγο πιό δύσκολο να κανονιστούν και για τον λόγο αυτό θα ήταν σοφό εαν τα προγραμματίζατε με τον πράκτορά σας αρκετά πριν απο το προγραμματισμένο ταξίδι σας.

Πάλι, εάν χρειαστείτε την συμβολή μας για να τα κανονίσετε, παρακαλούμε να μην διστάσετε να μας το ζητήσετε.

Πατήστε για να δείτε τις πτήσεις του Αεροδρομίου Αθηνών σε πραγματικό χρόνο

 

 

 

 

 

Καλώς Ήλθατε στο Επίνειο

Welcome

Ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε αυτήν την ιστοσελίδα. Ελπίζουμε να βρείτε εύκολα αυτό που χρειάζεστε, ότι ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας, και ότι ίσως σας πείσει ότι μπορεί να αξίζει να μας επισκεφτείτε.

Ανοικτά Όλον τον Χρόνο

Seasons

Λίγα καταλύματα μένουν ανοικτά εκτός τουριστικής σεζόν.

Θα μας ευχαριστούσε εάν συγκρίνατε τα Διαμερίσματα στο Επίνειο με όποια άλλη εναλλακτικά βρίσκατε πριν αποφασίσετε που να πάτε.

Κατοικίδια Ευπρόσδεκτα

Pets

Να λάβετε υπόψη ότι αγαπάμε τα κατοικίδια και είναι πάντα ευπρόσδεκτα, εφόσον είναι εκπαιδευμένα για καθαριότητα, να σέβονται τους άλλους και κατά προτίμηση μένουν έξω από τα διαμερίσματα σε σπιτάκια για αυτά που μπορούμε να σας διαθέσουμε.